This project is read-only.

Trouble with a particular GIF

Sep 3, 2010 at 10:13 AM

Hi,

I am getting a UnsupportedImageFormatException when I try to load a particular gif using AnimatedImage.  I have already called AddDecoder<GifDecoder>(), and other gif images work fine.  Do you know if there is something wrong with this particular GIF file which I uploaded at http://desmond.yfrog.com/Himg338/scaled.php?tn=0&server=338&filename=9xc.gif&xsize=640&ysize=640.

My code is something like:

new AnimatedImage()
{
    Stretch = Stretch.None,
    Source = "http://desmond.yfrog.com/Himg338/scaled.php?tn=0&server=338&filename=9xc.gif&xsize=640&ysize=640"
}

Thanks in advance!

Coordinator
Sep 9, 2010 at 11:29 AM

I will check it the next days, thanks for your post.

Oct 23, 2010 at 6:46 AM

I am still getting the same exception with version 0.3.  The front page ImageTools Demo Application couldn't load the image either.

Coordinator
Oct 23, 2010 at 11:33 PM

Can you please download and build the latest version from source control and test the decoder with various images? Your image is loaded now, but It would help to have more tests.

Oct 24, 2010 at 4:33 AM

Thanks!  The latest (56298) version works for this particular gif.  I will test with more gifs for sure.

Nov 3, 2010 at 8:26 AM

It seems the 56298 build doesn't work with these gifs:

http://desmond.yfrog.com/Himg600/scaled.php?tn=0&server=600&filename=i7p.gif&xsize=640&ysize=640

http://desmond.yfrog.com/Himg26/scaled.php?tn=0&server=26&filename=n5r.gif&xsize=640&ysize=640

The front page ImageTools Demo app couldn't load them either.

Nov 8, 2010 at 3:09 AM

Forgot to add that there was no error messages with the above 2 images - the images just wouldn't load.